Schoonmaakbedrijf Nistelrode

Schoonmaken en onderhouden van een bedrijfspand in Nistelrode is een vak apart, net zoals elders. U kunt er voor kiezen om de schoonmaak in eigen handen houden, een schoonmaker in dienst te nemen of deze werkzaamheden uit te besteden aan een professioneel schoonmaakbedrijf. Wij, bij Selectclean, staan klaar om u te ondersteunen met uw schoonmaakwerkzaamheden in de omgeving van Nistelrode. Een schone werk- en leefomgeving is niet alleen prettig, het bevordert ook de prestaties van de medewerkers.

Neem eenvoudig contact op of vraag een offerte aan.

Waarom Selectclean in Nistelrode?

Kiest u voor Selectclean, dan kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
Uw bedrijfspand, school, zorginstelling of VvE is uw visitekaartje, u wilt dat dit er op en top uitziet. Zowel binnen als buiten.  Juist om deze redenen is professionele schoonmaak van uw interieur en exterieur geen overbodige luxe. Echter vergt het schoonhouden een professionele aanpak. Wees gerust, bij Selectclean bent u in goede handen. Onze medewerkers hebben de nodige kennis in huis, waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat.

Selectclean staat voor een persoonlijke benadering; een vriendelijk praatje, flexibiliteit, een vertrouwd gezicht. Dát is wat u van ons kunt verwachten. In ons klantencontact streven wij altijd naar een goede en betrouwbare relatie. Daarom selecteren wij ons personeel op communicatievaardigheden én bieden we regelmatig hospitality trainingen aan.

Ook hoeft u bij ons niet bang te zijn voor wisselende medewerkers. Selectclean werkt uitsluitend met (een) vaste schoonmaker(s) waar u van op aan kunt. Tijdens de samenwerking staat u in contact met een vast aanspreekpunt, waar u in geval van problemen bij terecht kunt. Een langdurige samenwerking op basis van wederzijds vertrouwen is ons uitgangspunt.

Bent u op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Nistelrode?  Neem dan gerust contact met ons om de opties door te spreken.