Werken bij Selectclean

Blij dat je er bent!

Houd jij ervan om mensen blij te maken met je werk? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan willen wij jou heel graag leren kennen! Want het gaat er niet alleen maar om dat jij een ster bent in schoonmaken, wij vinden het ook belangrijk dat je goed kunt omgaan met onze klanten. Zodat je niet anoniem op de werkvloer bent, maar echt onderdeel uitmaakt van de organisatie waar je werkt.

Werken in de schoonmaakbranche

Ben jij netjes, ordelijk, maar wil je ook graag in een leuke en gezellige omgeving werken? Dan is werken als schoonmaker bij Selectclean misschien wel iets voor jou! Wij werken met leuke klanten uit de regio en onze medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf waar zij werken. Wil jij ook elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Vul het formulier is en we nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Wat bieden wij?

  • Flexibele werkdagen en -tijden
  • Je kiest zelf in welke regio je wilt werken: Uden, Veghel of Wijchen
  • Goed bruto uurloon tussen €12,15 en €13,87
  • Vakantiegeld en pensioen

Wie ben jij?

Je hebt 100% aandacht voor de wensen van de klant. Je zet graag dat stapje extra. Je wilt het beste uit jezelf halen en graag nieuwe dingen leren. Bij Selectclean krijg je alle handvaten om het maximale uit jezelf te halen. Enthousiasme vinden we het belangrijkst, daarom is er ook geen minimale opleiding of ervaring vereist. Je bent sociaal, netjes en hebt oog voor detail. Ben je in het bezit van een rijbewijs? Dan is dat een pré. Zo niet, dan vinden we een andere oplossing om op locatie te komen!

Kom werken bij SelectClean