Over de vacatures

(Vakantiewerk schoonmaak – week 51, 52 en week 1)

Selectclean als organisatie;
Opgeruimd staat netjes! Ben jij er trots op dat jouw omgeving schoon, opgeruimd en geordend is? Ben jij netjes, ordelijk, maar wil je ook graag in een leuke en gezellige omgeving werken? Dan moet je zeker even kijken bij onze schoonmaak vacatures! Als schoonmaker werk je nauwkeuring en goed en heb je oog voor detail. Wij werken met leuke klanten uit de regio en onze medewerkers zijn betrokken bij het bedrijf waar zij werken. Wil jij ook net dat beetje extra service geven en elke dag met een glimlach naar je werk gaan? Dan is Selectclean het bedrijf voor jou!

Werktijden en -dagen:
Selectclean is enorm groeiend. Wat we nu nog niet hebben, kunnen we morgen wel hebben. Schroom dus niet om te solliciteren en je wensen door te geven en wellicht kunnen we dan iets voor elkaar betekenen. We hebben mogelijkheden voor schoonmaak overdag, in de ochtend vanaf 6.30 uur en in de vroege avond.

Wat bieden wij?
We bieden een aantrekkelijk salaris € 14,19 all-in.* En natuurlijk een leuke werkomgeving!

*v.a. 20 jaar en ouder

Wat wij vragen;
Natuurlijk ben jij iemand die 100% aandacht heeft voor de klant. Je bent iemand die graag een stapje extra zet. Je wilt het beste uit jezelf halen en dus wil je nieuwe dingen leren. Jij stopt veel energie in je werk, omdat je er veel voldoening uit wilt halen. Zo zit jij in elkaar. Jouw inspanningen verdienen mooie resultaten. Dat ben je waard. Je denkt graag mee over hoe het nóg beter kan voor de klant. En je denkt in kansen om resultaten te verbeteren

 • Geen minimale opleiding of ervaring vereist.
 • Je bent sociaal en netjes.
 • Je hebt oog voor detail.
 • Bezit van een rijbewijs B is een pre.

Extra info
Selectclean BV uit Uden en Wijchen is een bedrijf dat zich bezig houdt met schoonmaak én glasbewassing. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het wassen van hun ramen of het laten verzorgen van de periodieke schoonmaak. Selectclean heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud bij VvE’s in de regio Eindhoven, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch.

Selectclean bestaat uit een klein team van vaste medewerkers waardoor de lijnen kort zijn. Geen gedoe met werkbonnen en contracten, nee gewoon no nonsens goed werk leveren. Een bedrijfspand, appartementencomplex of een verzorgingstehuis van grote omvang, met de ruime ervaring, de beste medewerkers en de juiste inzet van materiaal is Select Clean ongetwijfeld een goede partner.

Bekijk en solliciteer direct:

 • Openstaande vacatures

  Zie hieronder welke vacatures we momenteel hebben openstaan. Meerdere vacatures tegelijk aanvinken is mogelijk.
 • Persoonlijke informatie

 • Contactgegevens

 • Adresgegevens

 • CV

 • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.