Over de vacatures

(troubleshooter)

Functieomschrijving
Men een team van ruim 50 medewerkers verzorgt Selectclean Uden-Veghel de periodieke schoonmaak bij zorginstellingen, fabrieken en kantoren. De schoonmaak vindt in het algemeen overdag plaats met een enkele uitzondering in de avonduren.

In een team van 50 medewerkers wil er altijd wel iemand verlof hebben of is er onverhoopt een keer iemand ziek. Een grote diversiteit aan klanten vraagt om een duizendpoot die de zorg van onze objectleidsters uit handen kan nemen bij inval op de diverse schoonmaaklocaties.

Ben jij een echte mensen mens en werk je graag op verschillende locaties in de regio? Ben jij de duizendpoot die met het zien van een schoonmaakkar zonder vragen direct aan de slag kan bij onze opdrachtgever?

Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou.
Als duizendpoot voor de schoonmaak ben je de reddende engel die de vaste medewerkster opvangt bij afwezigheid. Dit kan tijdens verlof, vakantie of ziekte zijn. Je hebt geen vaste schoonmaakobjecten en hebt te maken met veel verschillende opdrachtgevers. Een dag of een week is nooit hetzelfde.

Je hebt er geen moeite mee als je ergens moet invallen waar je nog niet eerder geweest bent. Je bent representatief en communicatief erg servicegericht en weet je mannetje te staan in een onverwachte situatie.
Opdrachtgevers zullen blij zijn met een invalster zoals jij en zien je graag terug.

Dagelijks heb je contact met de rayonleidster die, in samenspraak met de objectleidsters, de planning doorneemt.

Je bent dagelijks telefonisch bereikbaar vanaf 6.00 uur. Wanneer je ingepland bent om in te vallen voor iemand die verlof heeft dan weet je wat je te doen staat. Wanneer er zich onverhoopt iemand ’s morgens zich telefonisch ziek meldt bij de objectleidster dan kan de objectleidster een beroep op jou doen om de werkzaamheden van deze medewerkster over te nemen of eventueel samen op te pakken. Bij afwijkende tijden/dagen wanneer je dit kunt overnemen informeer je de klant. Eind van de dag heb je overleg met de objectleidster of de inval voor slechts 1 dag is of dat extra inval gewenst is.

Wanneer er niet ingevallen hoeft te worden ga je met een collega mee zodat je bekend raakt met de andere opdrachtgevers waar je nog niet bekend was. Ook draag je zorg voor het schoonmaakonderhoud van het materiaal bij de klant.
Als je werkdag erop zit ben je voor de objectleidster nog wel telefonisch bereikbaar. Er kan zich immers altijd nog iemand onverhoopt ziek melden voor de volgende dag.

Jouw werktijden
Dit is een parttime of fulltime baan voor ca 25-38 uur per week. De werkzaamheden vinden plaats in jouw regio (Uden-Veghel) De werkdagen en werktijden zijn doordeweeks op maandag tot en met vrijdag en incidenteel in de avond of op zaterdag. Vanaf 6.00 uur ben je bereikbaar aangezien Selectclean bij meerdere opdrachtgevers om 6.30 uur start.

Wat bieden wij?

 • Een goed bruto uurloon
 • Per direct een parttime of fulltime baan.
 • Vakantiegeld.

Extra informatie
Selectclean Uden BV is een regionaal schoonmaakbedrijf dat zich bezig houdt met schoonmaak én glasbewassing. Bedrijven kunnen bij ons terecht voor het wassen van hun ramen of het laten verzorgen van de periodieke schoonmaak. Selectclean heeft zich de afgelopen jaren gespecialiseerd in het schoonmaakonderhoud van kantoren, zorginstellingen, VvE’s in de regio Eindhoven, Nijmegen, ‘s-Hertogenbosch.

Selectclean bestaat uit een klein team van vaste medewerkers waardoor de lijnen kort zijn. Gewoon no nonsens goed werk leveren. Een bedrijfspand, appartementencomplex of een verzorgingstehuis van grote omvang, met de ruime ervaring, de beste medewerkers en de juiste inzet van materiaal is Selectclean ongetwijfeld een goede partner.

Bekijk en solliciteer direct:

 • Openstaande vacatures

  Zie hieronder welke vacatures we momenteel hebben openstaan. Meerdere vacatures tegelijk aanvinken is mogelijk.
 • Persoonlijke informatie

 • Contactgegevens

 • Adresgegevens

 • CV

 • Toegestane bestandstypen: pdf, jpg, png, jpeg, doc, docx, Max. bestandsgrootte: 4 MB.