VLS versterkt haar positie in Noord-Brabant en Gelderland met overname Selectclean

Persbericht, Zwijndrecht, 20-nov-23

De VLS Groep uit Zwijndrecht heeft per 6 november 2023 de activiteiten van Selectclean overgenomen. VLS krijgt hierdoor nog meer slagkracht in de regio Noord-Brabant en Gelderland.

De heren B. Sanders en E. Bevers, oud-eigenaren van Selectclean, hebben het bedrijf overgedragen aan VLS. Daarbij nemen zij ook de eindverantwoording op zich voor de ca. 100 medewerkers en alle betrokken opdrachtgevers.

“Dit is een opwindende ontwikkeling voor VLS, omdat we onze aanwezigheid verder uitbreiden in strategische regio’s zoals Noord-Brabant en Gelderland”, aldus de heer D. van Leeuwen, Algemeen Directeur van VLS. “De overname van Selectclean sluit perfect aan bij onze langetermijnvisie om hoogwaardige en klantgerichte schoonmaakdiensten aan te bieden aan een breed scala van klanten in heel Nederland.”

De heer Sanders verklaart: “We zijn verheugd om deel uit te maken van VLS en zijn ervan overtuigd dat onze klanten en medewerkers zullen profiteren van de uitgebreide middelen en expertise die VLS te bieden heeft.” Ook de heer Bevers voegt hieraan toe: “De gedeelde waarden en toewijding aan kwaliteit tussen Selectclean en VLS creëren een solide basis voor verdere groei en succes.”

Versteviging positie

Selectclean was met name actief in de regio Uden, Veghel en Wijchen en staat bekend om haar sterke regionale netwerk en lokale voelsprieten. Deze acquisitie past daarom goed binnen de groeistrategie van VLS als schoonmaakspecialist in deze regio.

VLS

VLS is met haar 45 jarig bestaan regionaal georiënteerd met een landelijke dekking. VLS Schoonmaak heeft zich gespecialiseerd in regulier schoonmaakonderhoud voor kantoren, zorginstellingen en overige instanties. VLS Multiservice richt zich voornamelijk op de specialistische reiniging van o.a. vloeren, trappenhuizen, gevels en bouwoplevering maar ook op de levering van specialisten voor de reiniging van bv. voetbalstadions, sportcomplexen en evenementenhallen.

Voor meer informatie:
De heer A.J.A.M. van Luxemburg
Directeur operationele zaken – VLS Schoonmaak
T  078-6191919
E: vls@vls.nl